Bejelentés


Ásvány és Kőzettan Minden, amire a Műszaki Földtudományi Karon szükséged l


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöllek!

Ezt az oldalt a leendő Műszaki Földtudományi Karos elsőéves diákjainak hoztam létre. Mindent megtalálhattok itt majd, amire a Miskolci Egyetemen szükségetek lesz ásvány és kőzettanból.

Még egy érv, hogy miért hoztam létre. Sokan nem tudják kivenni sem Pápay László sem pedig Szakáll Sándor könyvét, sőt még a könyvtárban sem találják meg, mert már kivették.

Sokan ezért nem tudnak normálisan készülni az órákba, hogy ha akarnak. Ezt azoknak ajánlom, akik ebben a cipőben járnak, de szeretnének egy kicsit jobban elmerülni az ásványok csodálatos világában.

Igyekszem tömör, de annál hatékonyabb és annál rövidebb jegyzeteket leírni azokról az ásványokról és kőzetekről, amiket, mint elsőéves hallgató megkövetelnek tőletek. Jóllehet én sem vagyok egy géniusz, sőt távol állok tőle, de tanulva a saját hibáimból, nem akarom, hogy ti is elkövessétek ezeket. Hatalmas az anyag, amit zh-kra meg kell tanulnotok és itt jövök én a képbe.

Bónuszként, hogy ha én is készen leszek vele akkor felrakom az idei ásvány és kőzettan tételeket is.

Több tárgyat is beterveztem ebbe a honlapba, mint például kémia, ábrázoló geometria. Mivel elsőéves lévén nekem is ezek azok a tárgyak, amik nehezen mennek - ezzel szeretnék segítséget nyújtani.

Remélem, hogy hasznos lesz számotokra az oldal és használjátok egészséggel :)

További jó böngészést és minél több sikeres ZH-t kívánok.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!